Plaatsing

Heb je de producten aangekocht bij Buildsmart, en wens je beroep te doen op een vakman in je buurt voor de installatie? Ook daarbij kunnen wij je helpen.

Wij verwijzen je daarvoor naar 2 sites waar je gemakkelijk een vakman in je buurt kan vinden. Het is volledig gratis en vrijblijvend en je ontvangt zeer snel antwoord. Bovendien moeten deze vakmannen beantwoorden aan strenge beoordelingscriteria:

www.casius.be en www.twizzi.be

Hoe werkt het?

1)      Plaats gratis je opdracht

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht. Omschrijf je opdracht zo gedetailleerd mogelijk en voeg eventueel foto's en bijlagen toe. Je geeft beter te veel informatie dan te weinig!

2)      Vakmannen reageren onmiddellijk

Vrij snel na het plaatsen van je opdracht zullen geïnteresseerde vakmannen reageren en een offerte doorsturen. Het is belangrijk dat je hier zelf ook snel op reageert.

3)      Vergelijk en kies

Vergelijk vakmannen op basis van hun beoordelingen en reviews, op basis van hun reacties, hun manier van communicatie of hun profiel.

Opmeting

Zou je graag een keuken bestellen, of ramen of trappen? En twijfel je of je wel juist hebt opgemeten? Geen probleem. Na jouw goedkeuring van de offerte komen wij nog vakkundig opmeten vooraleer je bestelling in productie wordt geplaatst. 

Probleemoplossingen

Zelfs de beste vakman kan een fout maken. Wie of wat de reden is, is niet belangrijk. Wij willen enkel tevreden klanten. Daarom heeft Buildsmart een aantal professionelen gevraagd om onverwijld tussen te komen in het geval je een probleem heeft met een Buildsmart product. Zij zullen U een VIP service garanderen.

Natuursteen, keramisch of composietmaterialen

(tegels, werkbladen, product of installatieproblemen)

Amant nv

Industrieterrein de Nest

Zwedenstraat 7

9940 Evergem

info@amantnv.be

www.amantnv.be